Geen beren op de weg voor Pitcher! Nieuwsgierig hoe dat zit?

Klus geklaard.

Over

Je grootste steun en toeverlaat in iedere klus; de Praxis Kluscontainer! Bij Praxis Kluscontainer huur je simpel en online een kluscontainer, die de volgende dag al geleverd kan worden. Van een volledig gesloopte badkamer tot een paar kuub grond; Praxis Kluscontainer helpt je uit de brand! Voor Praxis zijn we aan de slag gegaan met een vernieuwde look-and-feel en CRO optimalisatie.

Resultaat

Een lekker converterende nieuwe website, gebruiksvriendelijke features en online strategie waar we mee vooruit kunnen.

De uitdaging

De website van Praxis Kluscontainer converteerde al goed maar was aan vernieuwing toe. Door verandering in het achterliggende systeem waarin alle orders verwerkt worden, was een stap naar een nieuwe website onvermijdelijk. De uitdaging was om de conversie te verbeteren en de concurrentie een stap voor te blijven.

De oplossing

Uit onderzoek bleek dat er behoefte was aan het krijgen van goed digitaal advies over de afmeting van de kluscontainer en de afvalstroom. Door een klushulp weten klanten nu direct wat ze nodig hebben en wanneer ze dat kunnen verwachten. De klushulp houdt, op basis van je postcode en huisnummer, rekening met de grootte van je woning. Zo kies je altijd de juiste container!

De technische oplossing die wij gekozen hebben is Wordpress met Vue.js componenten. Op die manier maken wij optimaal gebruik van het flexibele Wordpress CMS en gebruiken we snelle Vue.js componenten die direct verbinden met de API van Praxis. Door een eigen module te ontwikkelen waarmee alle producten en orders gesynchroniseerd worden is de website altijd up-to-date. Het design van de nieuwe website past geheel binnen de vernieuwde Praxis uitstraling. Door het ontwikkelen van een klushulp beantwoorden we aan de vraag van de gebruiker.

Het partnerschap

Een nieuwe online aanpak stopt niet bij een nieuwe website. Het team van Praxis Kluscontainer en Pitcher slaat de handen ineen om de website zowel qua user-experiece (UX) als conversie naar het volgende niveau te brengen. Wij hebben met Praxis Kluscontainer een doorlopende samenwerking waarbij wij designen, testen, itereren en vieren ;-)

Klushulp

Het slimste stuk techniek in de hele website: de klushulp. Door een koppeling met het kadaster weten wij de afmeting, soort en bouwjaar van de woning. Hierdoor geven wij het beste advies voor jouw klus. Vandaag nog je container nodig? Dan maken wij direct een belopdracht aan zodat een medewerker van Praxis Kluscontainer contact opneemt.

Conversie-optimalisatie

Wekelijks duiden wij de cijfers van de website en houden dit in een dashboard bij. Dit is voor ons CRO team dé stuurinformatie die nodig is om A/B tests op te zetten en hypotheses te stellen. Door goed zicht te hebben op de klantreis voegen we nieuwe functies toe aan de website, het CRM en de telefooncentrale die écht meerwaarde biedt.

Klaar om een partnership aan te gaan?