Geen beren op de weg voor Pitcher! Nieuwsgierig hoe dat zit?

De beste werkgevers matchen aan de beste kandidaten

Over

Zoek je een carrière in de procesindustrie? Of, als werkgever in deze branche, vers bloed? Goede kans dat Pro Industry je kan helpen. Dit specialistische uitzendbureau is marktleider in Nederland als het gaat om de bemiddeling van medewerkers in de procestechnologie. De site van Pro Industry brengt vraag en aanbod samen en doet dat landelijk.

Resultaat

Pro Industry beschikt over een nieuwe website die zowel qua uitstraling als onder de motorkap helemaal klaar is voor de toekomst. Daarmee is ons werk nog niet gedaan. Het optimaliseren van de performance is een voortdurend proces en Pro Industry houdt ons daarvoor graag aan boord. 

Kortom: er zit nog meer dan genoeg werk in de pijplijn. Dat past ook wel bij een bureau dat werkt in de procestechnologie.

De aanleiding

Zoals processen continu in beweging zijn, is ook de uitstraling van Pro Industry door de jaren heen veranderd. De vorige website van de organisatie paste niet meer bij de identiteit. Pro Industry heeft een rebranding doorgevoerd en dat moest terugkomen in het nieuwe platform. Een online omgeving die meer dan ooit gericht is op de partnerships die het bedrijf aangaat met zijn opdrachtgevers en kandidaten. Maar bovenal inzicht geeft in de volledige candidate journey door slimme tracking en dashboarding. Alles richt zich op het verhogen van de conversie.

Onze aanpak

We hebben gekozen voor een headless oplossing waarbij content en data samenkomen. Dat houdt in dat we gebruik maken van twee losstaande applicaties. (1) Statamic CMS voor het contentbeheer en het aanmaken van (campagne)landingspagina’s en (2) Salesforce voor het vacaturebeheer.

Met behulp van Nuxt.js - een open-source JavaScript framework - in combinatie met Vue.js wordt de volledige website server side gerenderd (SSR). Hierdoor is het mogelijk om via de server zowel content van Statamic als data vanuit Salesforce te combineren en uit te serveren naar de bezoeker.

Het resultaat: een ultieme gebruikerservaring door de snelheid van de omgeving en daarnaast een moderne infrastructuur die goed aansluit op zoekmachine-crawlers waardoor de vindbaarheid wordt vergroot. En daar wordt de marketingafdeling van Pro Industry erg blij van.

Klaar om een partnership aan te gaan?