Geen beren op de weg voor Pitcher! Nieuwsgierig hoe dat zit?

Onze digitale toolkit helpt je verder.

Vanuit strategie, design, techniek en performance.

Strategie

Succes begint met een sterke basis.

Online succesvol zijn. Yep, dat wil jij ook... en wij helpen je daarbij. We gaan opzoek naar een passende basis. Niet zomaar ergens beginnen, maar een goed fundament neerzetten om continu verder te bouwen en mee te kunnen liften op nieuwe online trends. We maken samen een digitale strategie als uitgangspunt; wat past bij jou en hoe profileer je je daarin als de beste.

Design

Maak het slim, maak het mooi en de rest komt vanzelf.

Dat een website goed responsive op een mobiel of tablet moet werken is voor ons vanzelfsprekend. Een oogstrelende visuele uitstraling en heldere boodschap is een 'no-brainer'. Maar gaan ook een stap verder, met onze 'mobile first'-benadering kijken we naar optimale mobile-websites, we kijken welke functionaliteiten je bezoekers echt nodig hebben en zetten daarmee een doordachte website neer.

Het goed neerzetten van een merk of identiteit is een vak apart. Je wilt graag opvallen tussen de massa en je merk zowel online als offline sterk neerzetten. Wij ontwikkelen alles wat nodig om je merk te laten groeien of opnieuw relevant te maken. Denk daarbij aan een (digitale) brandguide om consistent je identiteit door te voeren of pakkende campagnes die zowel crea- als effectief zijn.

Techniek

Simpele oplossingen voor complexe uitdagingen, dat is de kunst.

Via een mooi plaatje, naar een snelle en converterende webshop. Onze specialisten met jarenlange ervaring werken dagelijks voor onze E-commerce klanten. Of het nu gaat om online strategie, conversieverhoging, e-mailmarketing of juist het bouwen van een Magento 2 of WooCommerce shop.

Performance

Optimaliseren en verfijnen om het maximale uit iedere marketingeuro te halen.

Uiteraard heb je al je kennis en kunde gestopt in het neerzetten van een goede website om je klant goed te bedienen. Toch merk je achteraf pas of je de juiste keuzes hebt gemaakt en kun je gaan bijsturen om meer rendement uit je website of webshop te halen. Met onze tools en specialisten kunnen we op basis van meetbare data helpen om je website of webshop te optimaliseren. Het betaalt zichzelf snel terug, want meer conversie betekent ook meer omzet.

“Het niveau continu omhoog tillen is niet zwaar als je het in een dynamisch team kan doen.”

Maarten van Hunsel

Front-end lead

De kracht van partnerships

Partnership draait om verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Alleen zo ontstaat een gevoel van vertrouwen en ownership. Een project écht eigen maken zodat het voelt als iets van jou en van ons.
Waar je samen zorg voor draagt.

Wij gaan niet alleen op zoek naar Quick Wins, maar duiken graag de diepte in op zoek naar de beste oplossingen. Een combinatie van strategie, design, techniek en resultaat die samen het verschil maakt
op de lange termijn. Onze specialisten zijn betrokken en laten niet los, ze denken continu met je mee.

We werken graag lang en intensief met onze partners samen. Zo krijgen we de kans om projecten niet alleen tot leven te brengen maar ook te versterken en te laten groeien. Ten slotte is partnership voor ons het samen vieren van successen. Want al dat harde werk moet wel leuk blijven!